top of page
taartje onder stolp met feestmuts

vijf jarig jubileum

tijd voor een feestje

Op zaterdag 13 mei blaast Patrijs 5 kaarsjes uit. Reden om groots uit te pakken! Zonder jullie was het niet gelukt om deze vijf jaar vol te maken en daarom hebben we in de maand mei tal van leuke activiteiten bedacht. Hieronder vind je een kleine samenvatting van alle acties die wij zullen houden. Klik op een van de acties voor meer informatie.

Ballon prikken

 

Van 13 t/m 21 mei mag elke 50ste klant die de winkel bezoekt mag een ballon doorprikken. In elke ballon zit iets, dus altijd prijs!

Patrijs verjaardagstaart

 

Zaterdag 13 mei is onze verjaardag en die kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder mooie verjaardagstaart. Deze exclusieve feestcake is eenmalig te koop in onze winkel op zaterdag 13 mei. Wil je liever een ijsje? Dan fleuren wij jouw ijsje gratis op met kleurige sprinkles.

Hilde's flavours

 

In de week van 15 mei ga ik unieke ijssmaken maken die je in de afgelopen 5 jaar nog niet bent tegengekomen. Ik krijg hierbij hulp van een aantal speciale gasten, waaronder de beste chocolatier en de boer waarbij ik altijd verse melk haal.

Ook heb ik samen met mijn zoontjes Noah en Lucas een bijzondere kinderijsjessmaak gemaakt. Alle smaken zullen direct na de bereiding in de vitrine te vinden zijn.

 

Zet'm op!

Op zaterdag 13 mei worden er in de stad feesthoedje uitgedeeld. Zet'm op en ontvang een gratis bolletje ijs in de salon!

Confetti

Bezoek van 13 t/m 21 mei onze salon in de Hondengatstraat in Harderwijk en maak kans om een van de ballonnen leeg te prikken! Elke 50ste klant mag een van de ballonnen leegprikken. En zal ik een geheimpje verklappen? In iedere ballon zit een prijs! Je hebt dus altijd prijs als je een ballon leeg mag prikken. In de ballonnen zitten diverse prijzen, van een gratis ijsje tot aan een gratis afternoon tea!

Kom deze week dus gezellig langs!

ouderwets ballon prikken

ballon

Op zaterdag 13 mei bestaat Patrijs echt 5 jaar. En wij laten geen verjaardag voorbij gaan zonder een lekkere verjaardagstaart. Va zaterdag 13 mei is daarom een unieke feestcake een maand lang verkrijgbaar in onze winkel in Harderwijk. LET OP, deze cake is alleen in de winkel te verkrijgen en dus NIET online. Ben je de 50ste klant? Dan mag je ook nog een ballon leegprikken en maak je kans op leuke prijzen!

Heb je meer zin in een ijsje? Dan krijg je de sprinkles er van ons gratis bij!

garde met spikkels

bij verjaardag hoort taart!

taart
Hilde met macarons voor haar ogen

In de week van 15 mei ga ik unieke ijssmaken maken die je in de afgelopen 5 jaar nog niet bent tegengekomen. Ik krijg hierbij hulp van een aantal speciale gasten, waaronder de beste chocolatier, meester patissier en een bekende Harderwijker.

Ook heb ik samen met mijn zoontjes Noah en Lucas een bijzondere kinderijsjessmaak gemaakt. Alle smaken zullen direct na de bereiding in de vitrine te vinden zijn.

Hieronder vind je binnenkort de verhalen van de speciale gasten met wie ik ijs ga maken.

Hilde's flavours

flavours

Op zaterdag 13 mei zullen we in de stad feesthoedjes uitdelen. Zet deze op je hoofd en loop onze salon binnen op de Hondegatstraat in Harderwijk. Als je met het hoedje op je hoofd de salon binnenloopt ontvang je een bolletje ijs naar keuze!

Feestelijke taarten

zet'm op!

zet hem op

Mijn favorieten.

macarons spuiten
Garde met spikkels die Hilde vasthoudt
bottom of page