top of page
Zoeken

Geen groter geluk jou te laten smelten

WOW! wat ben ik onwijs trots en gelukkig met deze fantastische website. Na ruim 2,5 jaar kunnen jullie nu ook thuis op de bank kwijlen, in plaats van boven onze vitrine nu boven je scherm. Neem een kijkje naar alles wat wij NU ook online te bieden hebben.

Hilde met een mixer vol spikkels
Het is altijd een feestje bij Patrijs

DOOR JULLIE, VOOR JULLIE

Door de toenemende mate van al jullie bestellingen (waarvoor heel veel dank), zagen we door de bomen soms het bos niet meer. Nu dan eindelijk ook een webshop, hiermee hopen we het voor ons en jullie een stuk eenvoudiger te maken. Vanaf vandaag is het alleen nog mogelijk om fysiek in de winkel, telefonisch of via de webshop te bestellen.


samenwerking

Een website samenstellen en bouwen kan ik niet, hiervoor heb ik 2 fantastische professionals ingehuurd die de stijl van PATRIJS perfect hebben weten te vangen. Van de foto's druipt de zoetheid en verleiding eraf. Laura van Wonderwood heeft onze collectie perfect in beeld weten te brengen. De vormgeving die perfect aansluit bij de stijl van PATRIJS en de ontwikkeling van de site is te danken aan Niels van The Ç. Met deze website hoop ik een stukje PATRIJS bij jullie thuis of onderweg te brengen.


Het wordt lastig kiezen in onze webshop met zoveel verleidende traktaties. We beginnen met ons basis- & feestdagen assortiment, maar zullen dit in de toekomst verder uitbreiden.

Tevens zullen we je op de hoogte houden van alle seizoenen en onze nieuwste aanwinsten.


Met liefde & zoete groeten

Hilde & team patrijs

Hilde met een ijsje
Groetjes Hilde
254 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page