top of page
Zoeken

Sinterklaas cadeaus

Het najaar is aangebroken en dat betekent dat de feestdagen snel dichterbij komen! Bij PATRIJS willen we u helpen om dit seizoen extra speciaal te maken voor uw familie, vrienden of uw medewerkers. Daarom presenteren we met trots onze Sinterklaas lekkernijen.

Onze sinterklaas geschenken


We hebben in de decembermaand een volle winkel, maar om zeker te zijn van uw geschenken kunt u het beste een bestelling plaatsen. Om het u een beetje makkelijk te maken hebben we twee varianten, passend bij elk budget.

Alle lekkernijen zullen ambachtelijk in onze eigen keuken bereid worden en vervolgens geheel in het Sint thema verpakt worden. Het is helaas niet mogelijk om onze lekkernijen te personaliseren met een logo. Wel is het mogelijk om een kaartje toe te voegen.


Hoe u een bestelling kunt plaatsen?


Mail uw gegevens (naam + adres), welk pakket, het aantal en de gewenste ophaaldatum naar hello@patrijsharderwijk.nl. Plaats voor 10 november uw bestelling om zeker te zijn van uw geschenken.


Na ontvangst van uw bestelling zullen we een definitieve offerte opmaken en de leverdatum bepalen. Houdt u er alstublieft rekening mee dat handwerk enige tijd vraagt.


p.s. Santa geniet nog van de zomervakantie maar is stiekem in de Patrijs-keuken al aan het proefbakken. Wil je op de hoogte blijven van het kerstassortiment? Abonneer je op onze nieuwsbrief!
158 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page