top of page
Zoeken

May your holidays be sweet

December komt al snel dichterbij, een maand vol kouden dagen en veel knusse avonden. Een maand waarin we samen genieten met familie & je allerliefste vrienden en toezien op onze naasten. Haal onze heerlijke & verrassende zoetwaren in huis om je geliefden te verwennen. Ons assortiment bestaat uit al onze favorieten voor een verrassend ontbijt op bed, de mooiste patisserie voor bij de koffie, een zoet cadeau of een spectaculair dessert.

Een tafel voor met feestelijke lekkernijen van Patrijs

Het was een wat normaler jaar bij PATRIJS voor u ongetwijfeld ook. Na alle uitdagingen van de afgelopen jaren; covid, een 2e kindje, energie en personeel hopen we ook de komende tijd in een wat kalmer vaarwater te blijven. Afgelopen mei hebben we ons jubileum uitbundig gevierd, wat was het een feestje! We zijn ontzettend dankbaar dat jullie ons al die jaren hebben weten te vinden en hopen dat jullie dat nog vele jaren mogen doen! Niet alleen voor een ijsje maar ook om bij bijzonderen momenten een mooie invulling te kunnen geven.


We hebben met voldoende energie en creativiteit een fantastische feestdagen collectie mogen samenstellen. Alles prachtig op beeld gebracht door Laura van Wonder-Wood.

P U U R

Onze producten in onze feestdagen collectie zitten vol met verse ingrediënten, deze worden allemaal met de hand gemaakt in ons atelier. Ze zijn gecreëerd om jou te laten betoveren en bevatten ingrediënten die met liefde zijn bewerkt.December is altijd een drukke periode bij PATRIJS, we bedrijven dan echt topsport door keihard te werken. U helpt dan ons ook enorm als u tijdig u bestelling plaatst. Dit kan via onze webshop of in de winkel. Om u voldoende en goed te kunnen assisteren, verzoeken we je de geplaatste bestelling binnen het gereserveerde tijdvak op te halen.


De allermooiste & lekkerste zoetwaren voor de feestdagen kun je vanaf nu bij ons bestellen.

We wensen u via deze weg alvast een gezond & zoet, gelukkig & voorspoedig 2024.


Zoete groeten, Team PATRIJS

235 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page