top of page
Zoeken

May your holidays be sweet

De feestdagen komen steeds dichterbij. Een maand waarin we samen genieten met familie & je allerliefste vrienden. Haal onze heerlijke & verrassende zoetwaren in huis om je geliefden te verwennen. Ons assortiment bestaat uit al onze favorieten voor een verrassend ontbijt op bed, zoets voor bij de koffie, een feestelijke high tea of een spectaculair dessert.

P U U R

Onze producten in onze feestdagen collectie zitten vol met verse ingrediënten, deze worden allemaal met de hand gemaakt in ons atelier. Ze zijn samengesteld met liefde voor het product, zoveel mogelijk met oog voor de natuur en lokaal.

Een tafel voor met feestelijke lekkernijen van Patrijs
De feestdagen met taarten van Patrijs

Het was een bizar jaar bij PATRIJS voor u ongetwijfeld ook. We zijn getuige geweest dat mensen op een mooie manier een andere invulling hebben gegeven aan bijzondere momenten. We zijn dankbaar dat jullie ons zijn blijven steunen in deze tijd. Meer dan ooit wensen we u dan ook een gezond, gelukkig en voorspoedig 2021.


In verband met de huidige omstandigheden willen we u vragen om tijdig u bestelling door te geven. Dit kan via onze webshop of in de winkel. Om voldoende veiligheid te bieden, verzoeken we de geplaatste bestelling voorafgaand te betalen. Zo kunnen we je bij het ophalen zo snel & veilig mogelijk assisteren.


De allermooiste & lekkerste zoetwaren voor de feestdagen kun je VANAF NU bij ons bestellen. Tot snel!


Zoete groeten,

Team PATRIJS

249 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page